Ομάδα ψ-ανάγνωσης – ΑΘΗΝΑ & ONLINE

«Μην αναβάλλεις για αύριο το βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις σήμερα!»
«Μην αναβάλλεις για αύριο το βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις σήμερα!»

«Μην αναβάλλεις για αύριο το βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις σήμερα!»

Τα βιβλία είναι ανοικτοί χώροι συνάντησης με τον εαυτό και με άλλους ανεξερεύνητους κόσμους της φαντασίας. Σε αυτή την ομάδα αφήνουμε τη σκέψη μας ελεύθερη με το μυαλό μας ανοικτό για να στοχαστούμε μαζί πάνω σε εκείνα που μας απασχολούν, που μας εμποδίζουν, που επιθυμούμε να αλλάξουμε αντλώντας έμπνευση από τους αγαπημένους μας συγγραφείς αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας

Ξεκινήσαμε στην Αθήνα με συναντήσεις στο βιβλιοκαφέ Έναστρον και επεκτεινόμαστε με διαδικτυακές «συναντήσεις» εξ’ αποστάσεως (ONLINE) για να μπορεί να συμμετέχει κανείς οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Στις συναντήσεις μας θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε με άλλους την αγάπη σας για τα βιβλία, να εξερευνήσετε αγαπημένα σας θέματα, να διατυπώσετε ερωτήσεις ή να δώσετε απαντήσεις σε προβληματισμούς σας, αλλά και να διαβάσετε βιβλία που θέλατε από καιρό και συνεχώς αναβάλλατε.

Κάθε μήνα ορίζεται ένα συγκεκριμένο βιβλίο για ανάγνωση και στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας συζητούν πάνω στο βιβλίο με την καθοδήγηση της επικοινωνιολόγου Ελεάνας Πανδιά.

Αν αρέσει και σ’ εσάς η ανάγνωση βιβλίων ψυχολογίας και οι συζητήσεις γύρω από τα θέματά τους, τότε αυτή η ομάδα είναι για εσάς!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ONLINE

Η ομάδα είναι ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Κόστος: 20 ευρώ/μήνα – 4 μήνες: 70 ευρώ

Τηλ. για πληροφορίες: 6977 500 954  (Ελεάνα Πανδιά)

Δηλώσεις συμμετοχής: seminaria@psy-che.gr

Psychografimata_logo_NEW_small

 

 

 

2 Responses

  1. Μαρία Αγγελόγλου says:

    Ενδιαφέρον βρήκα την ομάδα Ψ- ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ,θα ήθελα συμμετοχή,επίσης εύχομαι στην κα Ελεάνα Πανδιά,Καλή και Δημιουργική Χρονιά

  2. Pingback: Νέα χρονιά ίσον νέος εαυτός! | Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης

Αφήστε μια απάντηση


*